Новини

последно актуализирани на  13.01.2016

Обучението цели да запознае участниците с видовете лични предпазни средства, нормите, регулиращи производството, продажбата, използването, съхранението и поддръжката им, както демонстрации на практическата им употреба. Ще бъде представени и няколко иновативни продукта, които освен осигуряването на необходимата защита, предлагат и максимален комфорт за работа.

Въпроси, свързани с осигуряване на безопасност и здраве в сектора на зеленото строителство.

От 1 януари 2016 г., Холандия поема председателството на Съвета на ЕС от Люксембург. Холандското председателство ще бъде първия мандат на нов тройното председателство, в това число и Словакия и Малта.

ISO 45001 ще бъде първият международно съгласуван стандарт за управленческите системи по безопасност и здраве, който да се прилага в организациите по света.

На 10-ти и 11-ти юни 2016 г. в Сърбия ще се проведе XI-та Международна конференция "Управление и безопасност" (M&S 2016), като водеща тема на мероприятието ще бъде "Устойчиво развитие и безопасност - Модерни управленчески концепции и безопасност". Официални езици на конференцията: английски и сръбски.

календар

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама