Новини

последно актуализирани на  17.10.2016

На 14.10.2016 г. в Спа хотел "Исмена", гр. Девин се състоя поредната среща на "Сдружението на службите по трудова медицина в България".

13 октомври 2016 г., гр. София, хотел "Балкан"

EU-OSHA предоставя информация по тази тема!

Присъединете се към нашите усилия за насърчаване на остаряването в добро здраве и балансиран трудов живот.

EU-OSHA ще бъде домакин на семинар на работа и здравето на 2016 Европейският здравен форум Gastein, 28-30 септември

Българската Инспекция по труда започна реализацията на проект за повишаване на осведомеността на служителите и работниците по въпросите на безопасността и здравето при работа (БЗР).

EU-OSHA допринася за безопасност през 2016 посредством 12-тата Световна конференция за превенция на нараняванията и подобряване на безопасността при работа.

На 16-ти и 17-ти септември 2016 г. в София се състоя двудневно специализирано обучение по безопасност и здраве при работа на основание Наредба РД-07-2 и Наредба № 4 от ЗЗБУТ.

В първия учебен ден на новата учебна година, Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ има честта и удоволствието да обяви и покаже логото на своя Център за професионално обучение.

От 16 години насам по предложение на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец се отбелязва Световният ден на първата помощ всяка втора събота на месец септември.

Сезон есен-зима на обученията, организирани от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ бе стартиран с обучението „Европейски стандарти за лични предпазни средства“, което се проведе на 08.09.2016 г. в Конферентен център „Тракия“, гр. София.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама