Новини

последно актуализирани на  26.09.2016

Българската Инспекция по труда започна реализацията на проект за повишаване на осведомеността на служителите и работниците по въпросите на безопасността и здравето при работа (БЗР).

EU-OSHA допринася за безопасност през 2016 посредством 12-тата Световна конференция за превенция на нараняванията и подобряване на безопасността при работа.

На 16-ти и 17-ти септември 2016 г. в София се състоя двудневно специализирано обучение по безопасност и здраве при работа на основание Наредба РД-07-2 и Наредба № 4 от ЗЗБУТ.

В първия учебен ден на новата учебна година, Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ има честта и удоволствието да обяви и покаже логото на своя Център за професионално обучение.

От 16 години насам по предложение на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец се отбелязва Световният ден на първата помощ всяка втора събота на месец септември.

Сезон есен-зима на обученията, организирани от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ бе стартиран с обучението „Европейски стандарти за лични предпазни средства“, което се проведе на 08.09.2016 г. в Конферентен център „Тракия“, гр. София.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Регистрирането за участие в 21-вия Световен конгрес по безопасност и здраве при работа започна!

Домът винаги е бил, е и ще бъде мястото, където хората се чувстват най-добре, спокойни и защитени. Това е храмът, от който черпим сили и се въоръжаваме с търпение и доброта, за да посрещнем предизвикателствата на света и поради тази причина трудно би било да живеем, ако той бъде отнет от нас или разрушен.

Курсът на обучение е базов и е много подходящ за начинаещи специалисти по БЗР. В програмата са включени много полезни практически занимания!

ЕU-OSHA призовава за здравословни работни места за младите работници

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама