Новини

последно актуализирани на  11.04.2016

Успешно премина и поредното БЗР обучение, провеждано в град Златоград. Уникалната възможност да се включат в него имаха членовете на клубовете на специалиста по БЗР от Плевен, Русе и Велико Търново.

Изтича срокът за подаване на декларации и уведомления по чл. 15 от Закона за здравословни и безопасни условия на труд, за условията на труд.

Гледайте новите серии на НАПО!!! - Остаряването и БЗР

Наградите за добри практики за здравословни работни места 2016-2017 г., организирани от Европейската агенция по безопасност и здраве при работа", са вече открити за номинации!

Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" с най-голямо удоволствие обявява началото на записванията за обучението "Система за управление по безопасност на труда и управление на професионалните рискове в предприятията".

Темата на кампанията на Световния ден за безопасност и здраве при работа тази година е озаглавена: "Стресът на работното място - колективно предизвикателство"!

Европейското проучване констатира, че три четвърти от европейските предприятия съобщават за наличие на поне един психо-социален риск

В периода от 24-ти до 26-ти март 2016 г. бе проведено второто обучение по безопасност и здраве при работа, участници в което бяха представители на Клубовете на специалистите по БЗР от градовете - Благоевград, Враца и частично от Пловдив.

Лектор: инж. Румен Шолев

Речни (дунавски) разкази - книга, изпълнена със завладяващи и впечатляващи истории, разказани от капитан Михаил Симеонов.

Във връзка с проведената анкета от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" за ролята, мястото и квалификацията на органа по безопасност и здраве при работа в интегрираната дейност на предприятията в страната, официално предоставяме на Вашето внимание крайните резултати.

В дните от 10-ти до 12-ти март 2016 г. в град Златоград се проведе традиционното обучение по безопасност и здраве при работа. Участници в него бяха БЗР специалисти, представители на клубовете от Бургас и Стара Загора, организатор на мероприятието отново бе Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

Като резултат от провелата се церемония по връчването на наградите в конкурса "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г., състояла се на 26.02.2016 г. в Конферентен център "Тракия", гр. София, част от наградените компании побързаха да се похвалят със заслужено получените отличия.

M&S 2016 - "Устойчиво развитие и безопасност - Модерни управленчески концепции и безопасност"

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама