Новини

последно актуализирани на  08.03.2016

Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" предоставя възможност за участие на български представители в Международната конференция по БЗР на тема "Устойчивост на безопасността и здравето при работа".

Честит празник на всички българи!!!!

По време на церемонията по връчването на наградите в конкурса за добри практики "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г., която се състоя на 26.02.2016 г. в Конферентен център "Тракия" бе разигран специално планиран благотворителен търг на детски рисунки, участвали в конкурса "Деца помагат на деца".

"Сменна и нощна работа - проблеми и решения. Основни насоки за оптимизиране на сменната и нощна работа за осигуряване на безопасност и ограничаване на здравния риск при работа"

Управителят на Фондация „Център за БЗР” получи специално отличие за заслуги от IOSH

На официална церемония, състояла се на 26-ти февруари 2016 г. в Конферентен център "Тракия", град София, за шеста поредна година, бяха връчени "Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа" за 2015 г..

На 26.02.2016 г. в Конферентен център "Тракия" се проведе кръгла маса на тема "Професията специалист по безопасност и здраве при работа - минимални изисквания, квалификация и образование".

Наградите за здравословни работни места, които се провеждат за четвърта година, са единствената световна програма по награждаване, посветена на признание на практики и програми на работното място в световен мащаб, събираща лидерите в здравеопазването и благосъстоянието.

HSE Training d.o.o, съвместно с KTS Training NEBOSH CENTRE, организират курсове за Международните зрелостни свидетелства на NEBOSH.

Ръководството на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" обявява началото на обученията по безопасност и здраве при работа, които по традиция ежегодно се провеждат в град Златоград.

На 9-ти февруари 2016 г. Фондация ЦБЗР, посредством сътрудничеството й с Македонското сдружение за защита при работа (МЗЗПР) направиха възможно реализирането на първата по рода си работна среща между представители на Службите по трудова медицина от България и Македония.

Днес и утре (08 - 09.02.2016 г.) в гр. Скопие, Р Македония е предвидено да се проведе среща на представители от десет неправителствени европейски институции по проект "Увеличаване на капацитета и укрепване на позициите на гражданските организации с цел подобряване на условията на работа и диалога с публичните институции".

Национална кампания "Безопасност и здраве на работещите чрез Агенции за временна работа – 2016" е част от плана за дейността на ГИТ за 2016 г. Подобни кампании ще се проведат и в други европейски държави.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама