Новини

последно актуализирани на  17.12.2015

На 10-ти и 11-ти юни 2016 г. в Сърбия ще се проведе XI-та Международна конференция "Управление и безопасност" (M&S 2016), като водеща тема на мероприятието ще бъде "Устойчиво развитие и безопасност - Модерни управленчески концепции и безопасност". Официални езици на конференцията: английски и сръбски.

В спортния сектор се наблюдава много високо равнище на трудовите злополуки. Цялостната оценка на риска представлява първата стъпка към подходящо управление на риска, защита на служителите и подобряване на положението.

Обратното боене започна!

С цел проучване мнението и предложенията на БЗР специалистите в България, както и на всички заети лица, работещи в сферата на ЗБУТ, Фондация "Център за безопасност и здраве при работа” официално публикува онлайн анкета на тема:

Представители на 50 държави от Европа и Азия обсъждат в София младежката заетост, устойчивото социално развитие, достойния труд и социалната закрила

Фондация “Център за безопасност и здраве при работа” има честта и удоволствието да обяви конкурса за детска рисунка “Деца помагат на деца”.

Следващата кампания на EU-OSHA "Здравословни работни места за всички възрасти" ще стартира на 14 април 2016 г.

Датата - 1 декември е определена през 1988 година по инициатива на Световната здравна организация с цел да насочи общественото внимание към проблемите на ХИВ/СПИН.

На 27-ми ноември 2015 г. в град Девин екип специалисти от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" проведе специализирано БЗР обучение на група представители от фирма "Екоинженеринг - РМ" ЕООД.

Уебсайтът на Напо беше преработен. По-лесен за ползване от потребителите и в по-достъпен формат, новият уебсайт изглежда страхотно и включва допълнителни интересни функции.

През периода 8-11 май 2016 г. в Halic Congress Centre, Истанбул, Турция ще се проведе осмото издание на Международната конференция по безопасност и здраве при работа, която по традиция се организира от Министерството на труда и социалната политика на Р Турция.

На 17-ти ноември 2015 г. в град Пловдив се проведе специализирано обучение по безопасност и здраве при работа, участие в което взеха 20 представителя на известни Пловдивски предприятия.

Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (ЕU-OSHA) закри своята двугодишна кампания под надслов: "Здравословни работни места - Управлявай стреса!".

Изданието на конкурса Европейска награда за 2015 г. за постижения в областта на публичната администрация (EPSA) избра проекта за онлайн интерактивна оценка на риска (OiRA) на EU-OSHA да получи "Сертификат за най-добра практика" в категорията Европейски съюз.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама