Новини

последно актуализирани на  28.07.2015

Малките и средните предприятия (МСП) се разглеждат като основни фактори за икономически растеж, иновациите, заетостта и социалната интеграция и всъщност именно те са гръбнакът на икономиката на ЕС.

Ако произвеждате химически вещества или ги внасяте от страни извън Европейския съюз в количества над един тон за година, то Вие сте задължени да ги регистрирате в REACH.

Младежите между 16 и 18 г. вече могат да работят до 22 часа, вместо до 20 ч., каквото ограничение имаше досега.

Целта на тази книжка е да повиши информираността и насърчаване на безопасността и здравето в строителната индустрия.

На 9 юни 2015 в Билбао, Испания бе проведен семинар, съпътстващ редовното заседание на Националните фокусни точки към Европейската агенция по безопасност и здраве при работа - ЕU OSHA.

Националният институт по метеорология и хидрология към БАН предупреждава гражданите на Р България за наличието на изключително високи температури през днешния ден! БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ – очакват се много високи температури! Възможни са здравни проблеми за чувствителни и болни хора, възрастни и деца.

ISO 45001 ще бъде първата система за управление на безопасността и здравето при работа с истински международен консенсус. Комитетът по разработването на стандарта, известен като ISO PC 283, се срещна в Дъблин миналата седмица с цел да разгледа и анализира коментарите, направени от експерти за безопасност и здраве от цял свят по отношение на проекта за стандарта.

Летният сезон вече започна, а с него идват и така заслужените традиционни почивки от работа.

Пакетната цена за участие в Международна конференция за регионално сътрудничество OSH BON-TON в Охрид, Македония.

Всеки мениджър трябва да осъзнава своите отговорности, когато става въпрос за безопасността и здравето при работа.

Такса за участие

29-31 Октомври 2015 г., гр. Охрид, Македония Второ обявяване и покана

EU-OSHA ще представи основните констатации от второто издание на своето Европейско проучване за новите и нововъзникващите рискове в предприятията (ESENER) в Европейския парламент на 23 юни 2015 г.

Великобритания разполага с една от най-добрите системи за осигуряване на професионална безопасност и здраве, като това до голяма степен се дължи на Закона за здравето и безопасността на работното място, въведен в страната още през 1974.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама