Новини

последно актуализирани на  18.02.2015

Днес 18.02.2014 г. в Скопие, Македония се провежда Регионална конференция по БЗР.

На 6-ти февруари 2015 г. Клубът на специалистите по безопасност и здраве при работа в град Пловдив отпразнува своя 17-ти Рожден ден.

94

През 2015 г., EU-OSHA, в партньорство с международната им мрежа ще концентрират своята работа към повишаване осведомеността на професионалната безопасност и здраве.

Всяка година, в резултат от ракови заболявания по света умират 8,2 милиона души, което налага предприемането на спешни мерки за борба с това тежко заболяване.

100

На 25 януари 2015 г. Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" бе домакин на кръгла маса за обсъждане официалното регистриране на Балканската мрежа за БЗР – BalOSHnet.

На 24-ти януари в Конферентен център "ТРАКИЯ" се проведе официалната церемония по награждаване на победителите в тазгодишния конкурс "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г."

Традиционната, трета по ред Годишна среща на Клубовете на специалиста по безопасност и здраве при работа се проведе на 24.01.2014 г. в град София, непосредствено преди официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса за "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г.".

На 23-ти януари 2015 г., екип на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", съвместно с представители на IOSH - Институцията за безопасност и здраве при работа от Обединено кралство, посетиха Техническия университет - Габрово.

Официалната церемония по връчване на годишните национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г. ще се проведе в Конферентен център "ТРАКИЯ", град София на 24.01.2014 г. (събота) от 17:00 часа.

Крайният срок за подаване на заявленията за участие в конкурса "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г." се удължава до 17:00 часа на 14.01.2014 г.

Европейската агенция по безопасност и здраве при работа разработи ново електронно ръководство за управление на стреса и психосоциалните рискове, което е налично в различни национални версии. В него се предоставя информация за стреса на работното място и психосоциалните рискове с цел насърчаване на осведомеността, разбирането и управлението на тези проблеми на работното място.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама