Новини

последно актуализирани на  01.12.2015

Следващата кампания на EU-OSHA "Здравословни работни места за всички възрасти" ще стартира на 14 април 2016 г.

Датата - 1 декември е определена през 1988 година по инициатива на Световната здравна организация с цел да насочи общественото внимание към проблемите на ХИВ/СПИН.

На 27-ми ноември 2015 г. в град Девин екип специалисти от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" проведе специализирано БЗР обучение на група представители от фирма "Екоинженеринг - РМ" ЕООД.

Уебсайтът на Напо беше преработен. По-лесен за ползване от потребителите и в по-достъпен формат, новият уебсайт изглежда страхотно и включва допълнителни интересни функции.

През периода 8-11 май 2016 г. в Halic Congress Centre, Истанбул, Турция ще се проведе осмото издание на Международната конференция по безопасност и здраве при работа, която по традиция се организира от Министерството на труда и социалната политика на Р Турция.

На 17-ти ноември 2015 г. в град Пловдив се проведе специализирано обучение по безопасност и здраве при работа, участие в което взеха 20 представителя на известни Пловдивски предприятия.

Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (ЕU-OSHA) закри своята двугодишна кампания под надслов: "Здравословни работни места - Управлявай стреса!".

Изданието на конкурса Европейска награда за 2015 г. за постижения в областта на публичната администрация (EPSA) избра проекта за онлайн интерактивна оценка на риска (OiRA) на EU-OSHA да получи "Сертификат за най-добра практика" в категорията Европейски съюз.

НАПО е героят в поредицата анимационни филми, представящ важни теми в областта на безопасността и здравето при работа и на превенцията на риска по запомнящ се, весел начин, който провокира дискусия.

На официална среща на високо равнище на 3-ти ноември 2015 г. в Билбао, Испания, Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (ЕU-OSHA) закри своята двугодишна кампания под надслов: "Здравословни работни места - Управлявай стреса!".

Karen McDonnell, която е 49-ият президент на институцията, е била член на институцията повече от 25 години.

В периода 29-31.10.2015 г., група от специалисти по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация "Център за БЗР", взе официално участие в провелата се в Охрид, Македония, конференция под надслов "OSH BON TON" (БЗР етикет).

Днес 27-ми октомври 2015 г. в Гранд Хотел София, зала "Триадица" № 2 се провежда заключителната пресконференция за представяне на резултатите по проект BG051P0001-6.1.06 "Повишаване ефективността на контролната дейност на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда".

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама