Новини

последно актуализирани на  07.07.2015

ISO 45001 ще бъде първата система за управление на безопасността и здравето при работа с истински международен консенсус. Комитетът по разработването на стандарта, известен като ISO PC 283, се срещна в Дъблин миналата седмица с цел да разгледа и анализира коментарите, направени от експерти за безопасност и здраве от цял свят по отношение на проекта за стандарта.

Летният сезон вече започна, а с него идват и така заслужените традиционни почивки от работа.

Пакетната цена за участие в Международна конференция за регионално сътрудничество OSH BON-TON в Охрид, Македония.

Всеки мениджър трябва да осъзнава своите отговорности, когато става въпрос за безопасността и здравето при работа.

Такса за участие

29-31 Октомври 2015 г., гр. Охрид, Македония Второ обявяване и покана

EU-OSHA ще представи основните констатации от второто издание на своето Европейско проучване за новите и нововъзникващите рискове в предприятията (ESENER) в Европейския парламент на 23 юни 2015 г.

Великобритания разполага с една от най-добрите системи за осигуряване на професионална безопасност и здраве, като това до голяма степен се дължи на Закона за здравето и безопасността на работното място, въведен в страната още през 1974.

Участие в тазгодишното международно събитие за професионалисти от областта на безопасността и здравето при работа са потвърдили повече от 50 водещи лектори и представители от над 150 световни организации, свързани с БЗР.

От 16 до 18 юни 2015 г., в Лондон ще се проведе най-голямото годишно събитие от сферата на професионалната безопасност и здраве за цяла Европа, а именно: Safety&Health Expо.

В периода 29 - 31 октомври 2015 г. в гр. Охрид, Македония ще се проведе Международна конференция за регионално сътрудничество - “БЗР етикет”.

Световеният ден срещу детския труд има за цел да подчертае връзката между образованието и детския труд. Напълно неприемлив е фактът, че милиони деца по света, повечето от които са на около пет година възраст, работят за своето оцеляване и това на семейства си.

Предстои промяна в уебсайта на EU-OSHA. През следващите дни Европейската агенция по БЗР ще стартира новия си уебсайт с подобрено навигиране, актуализирана информация, нов изглед и нов адаптивен дизайн, напълно съвместим с мобилните технологии.

IOSH подкрепя историческото формиране на Балканската мрежа по БЗР, oпределяйки създаването й като историческо събитие за региона.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама