Новини

последно актуализирани на  03.02.2015

100

На 25 януари 2015 г. Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" бе домакин на кръгла маса за обсъждане официалното регистриране на Балканската мрежа за БЗР – BalOSHnet.

На 24-ти януари в Конферентен център "ТРАКИЯ" се проведе официалната церемония по награждаване на победителите в тазгодишния конкурс "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г."

Традиционната, трета по ред Годишна среща на Клубовете на специалиста по безопасност и здраве при работа се проведе на 24.01.2014 г. в град София, непосредствено преди официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса за "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г.".

На 23-ти януари 2015 г., екип на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", съвместно с представители на IOSH - Институцията за безопасност и здраве при работа от Обединено кралство, посетиха Техническия университет - Габрово.

Официалната церемония по връчване на годишните национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г. ще се проведе в Конферентен център "ТРАКИЯ", град София на 24.01.2014 г. (събота) от 17:00 часа.

Крайният срок за подаване на заявленията за участие в конкурса "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 г." се удължава до 17:00 часа на 14.01.2014 г.

Европейската агенция по безопасност и здраве при работа разработи ново електронно ръководство за управление на стреса и психосоциалните рискове, което е налично в различни национални версии. В него се предоставя информация за стреса на работното място и психосоциалните рискове с цел насърчаване на осведомеността, разбирането и управлението на тези проблеми на работното място.

През месец януари 2015 година ще се проведе петото издание на традиционния конкурс „Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа – 2014 година”, организиран от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" и провеждан с любезнaта подкрепа на ИА „Главна инспекция по труда”.

На 3-ти Декември 2014 г. във Велико Търново се състоя среща на членовете на най-новия Клуб на специалиста по безопасност при работа, учреден в града. Основен предмет на срещата беше определянето на ръководство и управителен съвет на Клуба.

Главна инспекция по труда стартира на сайта си нова рубрика „Тежки злополуки – причини и нарушения”, която потребителите могат да открият в секцията „За работодатели и работници”.

На 28-ми Ноември, по случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници, специалистите от Клуба в град Пловдив ще се съберат в ресторант "Руски клуб".

Всички служители, било те мъже или жени, печелят, когато различията между половете бъдат разпознати и включени в БЗР. Бизнесът печели, когато има по-здрава и по-продуктивна работна сила.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама