Новини

последно актуализирани на  29.08.2013

Втората част от безплатните обучителни семинари, организирани и провеждани от ИА ”Главна инспекция по труда” тема: „Разработване и въвеждане на модулите на Системите за управление на дейностите по безопасност и здраве при работа“. Предстоящите обучителни семинари ще се провеждат в хотел "Рига" - град Русе

ИА ”Главна инспекция по труда” провежда безплатни семинари за провеждане на обучение на тема: „Разработване и въвеждане на модулите на Системите за управление на дейностите по безопасност и здраве при работа“.

С дълбока сръб Ви съобщаваме, че след дълго боледуване на 7-ми Юли почина нашата уважавана колежка и приятелка - г-жа Боряна Барбукова - гл.експ. в "Център за международна информация по безопасност и трудова медицина" при "Международната организация на труда". Тя ще остане завинаги в сърцата ни! ПОЧИВАЙ В МИР! от целия екип на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа!

В периода 06.06. - 08.06.2013 г. се проведе и последният, от групата годишни обучителни семинари, организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа". На него присъстваха членовете на клубовете от Стара Загора, Шумен и Разград.

От 16-ти до 18-ти Май 2013 година в Златоград се проведе петият от редица семинар - обучения, на основание чл. 26 ал. 2 и чл. 30 от ЗЗБУТ;

На 26.04.2013 година, Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", съвместно с Областен съвет по условия на труд - Пловдив, отбелязаха Световния ден за безопасност и култура на труда - 28-ми Април.

От 11-ти до 13-ти Април 2013 година, в град Златоград се проведе четвъртият, от организираните от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" семинари.

На 26.04.2013 г. в търговската сграда на „Бултекс 99” ЕООД, гр. Пловдив, ул. „Карловско шосе”№ 8. ще се отбележи Световният ден за безопасност и култура на труда. Организатори на събитието са Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" и Областен Съвет по условия на труд - Пловдив. Предвидено е организирането на Национална изложба на нагледни материали по безопасност и здраве при работа.

В периода 04.04-06.04.2013 година се проведе третият, от семинар - обученията, организирани и изцяло финансирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", град Пловдив.

В периода 28.03-30.03.2013 година се проведе вторият, от семинар - обученията, организирани и изцяло финансирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", град Пловдив.

В периода 28.02-02.03.2013 година се проведе първият, от редица семинар - обучения, организирани и изцяло финансирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", град Пловдив.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама