Новини

последно актуализирани на  26.04.2013

На 26.04.2013 година, Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", съвместно с Областен съвет по условия на труд - Пловдив, отбелязаха Световния ден за безопасност и култура на труда - 28-ми Април.

От 11-ти до 13-ти Април 2013 година, в град Златоград се проведе четвъртият, от организираните от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" семинари.

На 26.04.2013 г. в търговската сграда на „Бултекс 99” ЕООД, гр. Пловдив, ул. „Карловско шосе”№ 8. ще се отбележи Световният ден за безопасност и култура на труда. Организатори на събитието са Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" и Областен Съвет по условия на труд - Пловдив. Предвидено е организирането на Национална изложба на нагледни материали по безопасност и здраве при работа.

В периода 04.04-06.04.2013 година се проведе третият, от семинар - обученията, организирани и изцяло финансирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", град Пловдив.

В периода 28.03-30.03.2013 година се проведе вторият, от семинар - обученията, организирани и изцяло финансирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", град Пловдив.

В периода 28.02-02.03.2013 година се проведе първият, от редица семинар - обучения, организирани и изцяло финансирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", град Пловдив.

И през 2013 година Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" ще организира семинари за най-активните членове на клубовете по БЗР от цялата страна.

На 29 януари Клубът на специалистите по БЗР в град Пловдив, отбелязва своя 15-ти Рожден Ден. Тържеството по случай юбилея на клуба ще се състои на 08.02.2013 г. в ресторант "Лайпциг", град Пловдив. Като гости на събитието са поканени министърът на социалната политика Тотю Младенов и директорът на ИА "ГИТ" - Румяна Михайлова, кметът на град Пловдив Иван Тотев, както и представители на Областна дирекция "Инспекция по труда", НОИ и други.

На 14.12.2012 г. се проведе третото издание на Национални награди по здраве и безопасност при работа 2012” , организирано от Фондация „Център по здраве и безопасност при работа” и "Главна инспекция по труда", и с любезната подкрепа на „Бултекс 99” ЕООД .

От името на членовете на клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа – Пловдив, благодарим на Фондация “Център за безопасност и здраве при работа” за проведения семинар по БЗР в Ареалния комплекс – Златоград от 3 до 5 май 2012 г.

От 3 до 5 май се проведе семинар по безопасност и здраве при работа,организиран от Фондация “Център по безопасност и здраве при работа” със съдействието на Службата по трудова медицина “ЕСТИЕМ”ООД –Пловдив.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама