Новини

последно актуализирани на  09.10.2015

На 08.10.2015 г. се проведе редовната месечна среща на Клуба на специалиста по БЗР в гр. София.

На 29-ти септември се проведе редовната месечна среща на Клуба на специалиста по БЗР в град Шумен.

На 23-ти септември 2015 г. в град Варна се проведе традиционната среща на членовете на Клуба на специалиста по БЗР в града.

Ръководството на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив, кани всички свои членове на първата редовна след летните отпуски сбирка, която ще се проведе на 30.09.2015 г. в залата на фирма "Бултекс 99" - ул. "Карловско шосе" № 8.

По случай 3-тия Рожден ден на Клуба на специалистите по БЗР в град Благоевград, ръководството на Клуба организира честване на повода, съчетано със специализирано обучение по БЗР.

През септември членовете на Клуба на специалиста по БЗР в град Бургас посетиха най-голямата петролна рафинерия в Югоизточна Европа и най-голямото промишлено предприятие в България, а именно - "Лукойл Нефтохим Бургас" АД.

На 16.09.2015 г. се проведе втората за месец септември среща на Клуба на специалиста по БЗР в гр. Русе.

Първата след летния период среща на Клуба на специалиста по БЗР в гр. Русе се проведе на 5-ти септември 2015 г.

На 03.09.2015 г. в Конферентен център "Тракия" на бул. "Цариградско шосе" 238 се проведе септемврийската среща на Клуба на специалиста по БЗР - София.

На 31 юли 2015 година Клубът на специалиста по БЗР в град Плевен тържествено отбеляза своя Трети рожден ден.

На 30 юли 2015 г. в Пловдив се проведе неформална среща на членове от Клуба на специалистите по БЗР от града на тепетата.

Редовната юлска среща на Клуба на специалиста по БЗР в град Бургас се проведе под формата на дискусия, относно промените в нормативната база.

На 30.06.2015 г. във Велико Търново се проведе поредната месечна среща на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа в града.

Като начало на срещата бяха обсъдени публикуваните в брой 46 на Държавен вестник променени наредби.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама