Октомврийска среща на Клуба на специалиста по БЗР - гр. София - 2017

последно актуализиранa на 11.10.2017

Редовната месечна среща на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа от град София този път се проведе на 10.10.2017 г. в добре познатия и уютен Конферентен център "Тракия".

Срещата започна с презентация на г-н Павел Панов от компания "Ин Йор Хендс" ООД – специализирана компания в предоставяне на външни обучителни услуги за развитието на компетенциите на мениджъри и служители чрез различни методи. Пред Клуба на специалиста по БЗР бе представена част от програмата за култура на безопасно поведение - "Не бива да се случват неща, които мога да контролирам". Презентацията бе съпътствана от игра, целяща да насърчи работата в екип, комуникацията между участниците и пр.

След това г-н Люпчо Кочовски – Управител на ФЦБЗР разказа за бъдещите планове на ФЦБЗР, като също обяви стартиралия традиционен за ФЦБЗР конкурс "Годишни национални награди по БЗР" за 2017 г.

И най-накрая бе изтеглен печелившият, който от името на Клуба да вземе участие на Трета международна конференция на Балканската мрежа по БЗР в Черна гора през месец октомври.
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама