Семинар на тема „Мерки и стандарти за безопасна работа“,гр. Мелник, 01-03.12.2017 г.

последно актуализиранa на 07.12.2017

В периода 01-03.12.2017 г. Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ проведе планирания семинар на тема „Мерки и стандарти за безопасна работа“. Семинарът се проведе в хотел „Мелник“, гр. Мелник като имаше за цел да съчетае теоретичния материал с практически задачи и показни за приложение. Бяха включени следните теми:

- Kонтрол за наличието на газове в затворени пространства - въглероден оксид и горими газоветемата бе представена от г-н Антонио Димитров;
- „Координатор на строителна площадка“Инж. Румен Шолев – Експерт ЗБУТ в „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД;
- Дихателна защитаг-н Иван Чанов – Търговски представител на „Бултекс 99“ ЕООД;
- Демонстрационно ремарке на МСА Сейфти България.

Презентациите бяха съпътствани от обширни дискусии по различните теми, като най-голямо впечатление на присъстващите направи демонстрацията за работа в ограничени пространства и средствата за спасяване на работник, изгубил съзнание по време на извършване на своята работа.

Присъстващите споделиха своята благодарност за пълноценната програма и практическите демонстрации. От своя страна екипът на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ изразява своята признателност към всички присъстващи, като им пожелава здравословни работни места!

Към галерията!
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама