БЗР обучение по Наредба РД-07-2, Гърция - 2018 (31.05 – 01.06.2018)

последно актуализиранa на 05.06.2018

От 31-ви май до 1-ви юни 2018, в хотел „Кинг Марон“, град Марония, област Платанитис, Гърция се проведе последното от общо четирите планирани за 2018 специализирани обучения по Наредба РД-07-2, организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

Участници в него бяха БЗР специалисти на Клуба на специалиста по БЗР от гр. София, а също така и представители на предприятия от региона.

Лектори по темите бяха:

- Благовеста Карова – дългогодишен експерт по безопасност и здраве при работа, част от екипа на Фондация "Център за БЗР"

- Владимир Глухов – експерт работно облекло и лични предпазни средства

- доц. д-р инж. Петър Петров – Технически университет "Габрово"

- д-р Светла Савчева – психолог

- Велислава Ивановска – експерт PR и връзки с обществеността "Фърст Консултинг" ЕООД

- Кремена Райкова – експерт международни програми и проекти "Фърст Консултинг" ЕООД

- Aydin Yildirim – EGE, Турция

- Alladdin Bagci – EGE, Турция

- Erhan Erhan Basri – EGE, Турция

- Елена Князева – Rizza

Както винаги, семинарът се радваше на огромен интерес сред специалистите по БЗР, които имаха възможността да получат най-актуалната информация в сферата. Материалът бе поднесен по достъпен начин – с множество примери, казуси и ситуации, които поддържаха интереса на участниците. Присъстващите имаха възможността да станат свидетели на няколко практически демонстрации, както и да получат отговор на своите въпроси от реномирани и изявени лектори.

Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ благодари на всички участници, лектори и гости за присъствието, уважението и споделения опит!

Към галерията!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама