Safety & Health Expo стартира днес в ExCeL, Лондон

последно актуализиранa на 19.06.2018

Safety & Health Expo - най-голямото събитие и конференция за безопасност и здраве на Обединеното кралство стартира днес в ExCeL, Лондон и ще се продължи до 21-ви юни.

Партнирайки си с водещи организации в сферата, като NEBOSH, HSE, IOSH и RoSPA, Safety & Health Expo действа като катализатор за по-всеобхватен подход и разглежда професията специалист по БЗР по все по-холистичен и ефективен начин.

Събитието представя най-добрите решения за здраве и безопасност от над 300 представители на Обединеното кралство и международни такива, като посетителите могат да разгледат продукти и услуги, свързани с безопасността на поведението, управлението на риска, обучението и професионалното здраве.

Освен че показва изключителни продукти и услуги, Safety & Health Expo 2018 предлага на посетителите изчерпателна образователна програма, включваща 75 часа акредитирано съдържание от продължително професионално обучение (CPD), достъп до вълнуващо модно ревю на работно облекло и корпоративно облекло, церемонии за награди в индустрията, изключителни мрежови събития и чисто нова Зона за професионално здраве и благоденствие.

Повече за Safety & Health Expo можете да научите тук!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама