Юнска среща на клуб БЗР Пловдив 2018

последно актуализиранa на 03.07.2018

На 28 юни 2018 г. се проведе редовната среща на Клуба на специалиста по БЗР, гр. Пловдив. Гостуваха представители на “Top Management Advisors”. Фирмата работи в 3 направления – управление на човешките ресурси, обучения и консултации по организационно развитие /управленски стандарти, вътрешни одити и др./ и консултации по организационно развитие.

Презентацията бе на тема: „Най-важните моменти в прехода към ISO 45001“. Коментарът по новия стандарт  с препратки към сега действащия, придружен с конкретни примери от богатия опит на специалистите, предизвика интереса на аудиторията.

Много атрактивно бе поднесена и втората презентация от колегите от „Бултекс 99” ЕООД – Иван Палийски, Пламен Димитров и Пенчо Малинов.

Темата ”Новости във височинната защита. Осигурителни линии – възможности, монтаж, изисквания за безопасност” бе придружена с много демонстрации и заснети клипчета от акредитирането на специалистите в Билбао – Испания.

И на края – голямата изненада - представено бе първото видео от рубриката на Бултекс 99 Академия: „Вижте как да работите безопасно на височина”.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама