Септемврийска среща клуб Русе

последно актуализиранa на 02.10.2019

 На 25 Септември 2019г. в заседателната зала на "Бултекс 99" в гр. Русе се състоя редовна среща на членовете на клуба на специалистите по безопасност и здраве.

 

На срещата беше представена Презентация от Стефан Стефанов на тема "Почти инциденти", в която беше събрано най-интересното от провелата се в Албена Международна конференция, организирана от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа". Темата е винаги актуална и породи дискусия сред присъстващите.

 

Г-жа Златка Паунова, г-жа Анелия Василева и г-жа Диана Стенкева представиха проекта, в който са участвали по повод кампанията на Европейската агенция по безопасност и здраве, а именно намиране и предоставяне на полезни и безплатни информационни материали в интернет пространството на български език по темата - Управление на опасните вещества. Презентацията, изготвена и представена на обученията от Г-жа Благовеста Карова е също сред одобрените и публикувани линкове на страницата на Агенцията.

Публикацията на страницата на Европейската агенция по безопасност и здраве при работа за Практически инструменти и ръководства относно опасните вещества е в помощ при прилагане на законовите изисквания по отношение работата с химични вещества.

 

https://osha.europa.eu/bg/themes/dangerous-substances/practical-tools-dangerous-substances/employers-and-their-commitment

 

Освен това на срещата бяха обсъдени и дискутирани организационни въпроси свързани с дейността на клуба, членство, бъдещи теми за дискусии, лекции и др.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама