Среща на клуб БЗР- Пловдив

последно актуализиранa на 13.07.2020

 Среща на клуб БЗР- Пловдив
На 3 и 4 юли се проведе дългоочакваната среща на клуб БЗР-Пловдив при спазването на всички необходими мерки за противоепедемична защита. Нали ние сме хората, които трябва да даваме пример за това.
Домакини на срещата за споделяне на добри практики бяха Оптикс АД – гр.Панагюрище.
ОПТИКС АД е създадено през 1998 г. като 100% частно дружество и е специализирано в конструирането и производството на оптични, оптикомеханични и оптикоелектронни възли и изделия с военно и гражданско предназначение. Като прилага компетентно съвременните технологии, ОПТИКС извършва целия производствен процес – от проектиране и реализиране на прототипи до серийно производство на елементи, възли и уреди.
В приятна обстановка, на открито до фонтана и много зеленина, ръководството на фирмата сподели за постигнатите добри резултати по безопасност и здраве при работа. Разказаха ни как е организирана дейността по безопасност и здраве, работата на Комитета по условия на труд, добрите инициативи и непрекъснато разрастващата се дейност на фирмата, епидемичните мерки за недопускане на заболяване от Ковид 19 и др.Разбира се, отговориха и на многото въпроси.
След това на малки групи с маски посетихме някои от производствените звена 
Благодарим на ръководството на Оптикс АД за топлото посрещане.
Следващото планувано мероприятие беше посещението на музеен ансамбъл на гр.Панагюрище със зала трезор "Панагюрско златно съкровище" и къщата на Райна Княгиня.
На следващия ден групата се събра пред Тракийската могила „Хоризонт“ , разположена в подножието на Четиньова могила , която е част от тракийския култов център Старосел.
Имахме огромното удоволствие, д-р инж. Георги Мишев, да ни разкаже за древните обекти в района, легендите, лековитите билки и обрядите. Той ни представи и най-новата си книга "Ритуални измивания - Поливки".
Този финал на срещата ще остане незабравим.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама