Трети рожден ден на Клуб на специалиста по БЗР - Русе

последно актуализиранa на 02.02.2015

На 31 януари 2015 година Специалистите от Клуб по БЗР гр. Русе отпразнуваха своя Трети рожден ден.
Освен томболата с тематични награди свързани с безопасността и вече традиционният  календар с моментите, в които членовете на Клуба са били заедно, тази година имаше и специален подарък-изненада, издадената първа Песнопойка на специалиста!
Деца на членове от Клуба бяха подготвили програма - с песни и танци допринесоха за доброто настроение на присъстващите.
Фурор предизвика и специално изработената торта, върху която беше отделено място за всяка фирма с представител в Клуба.
Капитан Симеонов, представи пред колегите и своето най-ново стихотворение, посветено на безопасността и на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".
И в неформална обстановка, наред с танците и песните, членовете на Клуба на специалиста по БЗР - Русе, имаха възможността да споделят това, което ги вълнува в ежедневната им работа, впечатленията от провелата се на 24-ти януари 2015 г. среща на Клубовете по БЗР в страната и Церемонията по връчването на Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа.
Всеобщо е мнението, че всяка споделена информация и обмяна на опит спомагат за постигане на по-безопасна организация на работните места!
Колегите от Клуба на специалистите по БЗР от Русе, споделят с Вас някои от по-веселите моменти от прекрасната вечер, очаквайки с нетърпение следващата им среща.

Към галерията!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама