Февруарска среща на Клуба на специалистите по БЗР от Враца

последно актуализиранa на 06.02.2015

На 4-ти Февруари 2015 г. в град Враца се проведе работна среща на членовете на Клуба на специалиста по БЗР от града. 
Основен предмет за дискусии бяха впечатленията и коментарите относно провелата се на 24.01.2015 г. в София, Годишна национална среща на Клубовете на специалистите по БЗР от цялата страна, както и Официалната церемония по връчване на наградите за най-добри практики за 2014 г.
Членовете на Клуба във Враца, имали възможността да присъстват на мероприятията, организирани от Фондация "Център за БЗР", споделиха с колегите си своите впечатления, възможности и информация от присъствието си на този Форум, както и от презентациите на колегите от останалите Клубове в страната.
На срещата бяха обсъдени и условията и възможността за участие в предстоящата, първа по рода си за България, Международна конференция по безопасност и здраве при работа, която ще се проведе в х-л Мирамар - Обзор от 14 до 17 май 2015 г.
По вече утвърдена традиция членовете на Клуба на специалиста по БЗР във Враца, почетоха и наближаващите рожденици, както и взеха решения по редица организационни въпроси, свързани с дейността на Клуба.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама