17 години Клуб на специалистите по БЗР - Пловдив

последно актуализиранa на 10.02.2015

На 6-ти февруари 2015 г. Клубът на специалистите по безопасност и здраве при работа в град Пловдив отпразнува своя 17-ти Рожден ден.
Тържеството се проведе в ресторант „Хитър Петър” с голямо настроение, отлична фолклорна програма и много изненади и подаръци.
Официални гости на Рождения ден бяха  г-н Атанас Чернаев – Директор Областна дирекция „Инспекция по труда” - Пловдив, г-жа Невена Каймакамова – Началник отдел „Безопасност на труда и контролна дейност”, г-н Тодор Конарски – представител на ТП на НОИ - Пловдив и г-н Люпчо Кочовски – Управител на Фондация ”Център за безопасност и здраве при работа".
Голяма част от членовете на Клуба на специалиста по БЗР - Пловдив са свидетели на усилията и постиженията, неразделна част от историята му, през всичките тези 17 години.
Колегите, които тепърва ще навлизат в неговите редици, сами ще се убедят, че работата на тази доказала се във времето институция, е насочена само и единствено в името на опазване живота и здравето на работещите и за издигане авторитета на професията.
Пловдивският клуб на специалиста по БЗР се гордее със своите постижения, постигнати в резултат от дългогодишните усилия и труд, които членовете му са полагали и ще продължават да полагат и за напред и за които са получавали многократни признания, както от своите колеги, така и от държавни институции, като Главна инспекция по труда!
Фактът, че примерът, който Клубът по БЗР в Пловдив дава, става и причината за последващото учредяване на още 11 Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа, разположени на територията на цялата страна, сам по себе си е достатъчно доказателство за признание, носещо обаче и своята голяма отговорност!
Ръководството на Клуба благодари на всички членове, които са взели лично участие в подготовката на празника и са допринесли за доброто настроение на присъстващите!
Специална изненада по повод празника бе издаването и отпечатването на "ПЕСНОПОЙКА на СПЕЦИАЛИСТА" - подарък от Фондация "Център за БЗР", изготвена с помощта на инж. Златка Паунова и инж. Елка Бончева, членове на Клуба на специалиста по БЗР в град Русе. В книгата са събрани едни от най-хубавите български народни песни, част от нашето богато фолклорно наследство.
По повод Рождения си ден, Клубът получи редица поздравления и благодарности, които членовете му биха искали да споделят.
Към галерията!

            
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама