15 Години Клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа, гр. Пловдив

последно актуализиранa на 11.02.2013
   Клубът на специалистите по безопасност и здраве при работа отпразнува своя 15-ти рожден ден на 8 февруари в ресторант „Лайпциг”- Пловдив.
В очите на всички присъстващи личеше вълнението и радостта от това, че сме пионери в тази област, от признанието на държавните институции и работодателите и най-вече за това, че имаме последователи в още 10 области в страната. Това е сигурен знак, че пътят, по който сме поели е правилен и каузата, за която работим е благородна.
   Гости на тържеството бяха г-н Георги Игнатов – зам. областен управител и Председател на „Областния съвет по условия на труд”, ръководителите на всички областни структури на МТСП, работодатели и др..
   Висока оценка за дейността на клуба даде г-жа Румяна Михайлова – изп. директор на ИА „Главна инспекция по труда”, с връчването на плакета за особени заслуги и принос в дейността по безопасност и здраве. За първи път такова отличие се връчва на колективен орган. Г-жа Михайлова отново декларира подкрепата на ИА за дейността на клубовете, защото целите ни са общи - осигуряване безопасност и здраве на работните места.
   Гордост за нас е поздравителният адрес, който получихме от г-н Тотю Младенов – Министър на труда и социалната политика.
   Искрени и много топли бяха поздравленията от гостуващите представители на останалите клубове в страната. Всички се обединихме от идеята взаимно да си помагаме в общите цели, които сме си поставили.
  На тържеството присъстваха учредителите на клуба – хората, които първи възприеха и подкрепиха идеята за обединяване усилията на специалистите по безопасност и здраве при работа, в името на каузата, за която работим. Те бяха отличени с грамоти от името на Фондация „Център за Безопасност и Здраве при Работа”.
  За доброто настроение на вечерта допринесоха танците на децата от клуб по акробатичен рокендрол “Катерини”, шампион в клас „Деца” за 2012 година, чиито треньор е член на нашия клуб.
  Голямата изненада на вечерта бяха прекрасните изпълнения на децата от дом “Олга Скобелева”, които със своите песни и танци стигнаха до сърцата на всички ни. Това беше подаръкът за вечерта от г-н Башев – Управител на Фондация “ЦБЗР”.
  А за разнообразната томбола, която стигна за всички се бяха погрижили много от членовете на клуба, с подкрепата на техните работодатели. Оценяваме жеста им като отношение към нашия труд и обща цел .
  Раздадените гравирани винени чаши и тениски с надпис „15 години Клуб БЗР Пловдив” ще останат като скъп спомен за всички от прекрасната вечер.
  Всички останахме много доволни от тържеството, защото подготовката за него беше наше общо дело. Пожелахме си да надграждаме постигнатото в работата и да имаме още много вълнуващи срещи.
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама