Априлска среща на Клуб на специалиста по БЗР - Русе и отбелязване на 28-ми Април

последно актуализиранa на 29.04.2015

 Във връзка с отбелязването на 28-ми април - Световният ден за безопасност и здраве, който през 2015 г. се провежда под мотото "ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ИЗГРАЖДАНЕ НА КУЛТУРА НА ПРЕВЕНЦИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА",  в град Русе се проведоха следните мероприятия с участието на членове от КС по БЗР Русе:

- по покана на "Витте Аутомотив България" ЕООД и инж. Таня Димитрова беше посетен новопостроеният завод в гр. Русе, като посещението включване обиколка из логистичните, производствените и административните зони на предприятието. Беше обърнато специално внимание на добрите практики, свързани с безопасността и здравето при работа;

- инж. Златка Паунова представи професията "Специалист по безопасност и здраве при работа" пред деца от подготвителна група на Целодневна детска градина в гр. Русе. Малчуганите слушаха с интерес и задаваха въпроси. Те разбраха, че всички се учим и спазваме правилата, за да бъдем здрави.

- По традиция специалистите от гр. Русе се събраха пред паметната плоча на загиналите при трудови злополуки в града и отдадоха почит чрез едноминутно мълчание и поднасяне на венец.

На проведената априлска среща бяха обсъдени организационни въпроси и бяха споделени впечатленията на колегите, имали възможността да посетят вторият по големина циментов завод в България - "ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА ЦИМЕНТ" АД, мероприятие, организирано от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

Към галерията!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама