Среща на Клуба на среща на специалиста по БЗР в Русе - ЮНИ 2015

последно актуализиранa на 25.06.2015

Юнската среща на Клуба на специалиста по БЗР - гр. Русе се проведе на 19.06.2015 г., като участие в нея взеха и колеги от Клубовете от Пловдив, Бургас, Шумен, Плевен, Враца и Велико Търново.
Програмата включваше:
⇒Разходка покрай река Дунав с разглеждане на пясъчните фигури на тема кино - Фестивал посветен на първата кинопрожекция в България;
⇒Посещение на кораб "Плиска" под вещото ръководство на кап. Михаил Симеонов;
⇒Разходка, както в светлата, така и в тъмната част на денонощието и показване на емблематични сгради в града, като: Доходно здание, Инспекция по труда, Библиотека, Исторически музей, Русенска опера, Паметник на свободата, Първата мъжка гимназия "Христо Ботев", площад "Батенберг", Католическата църква с първия в България орган, Съдебната палата и други.
⇒Запознаване на гостите с някои важни моменти от историята и културното наследство на град Русе, известен още като "Малката Виена" и представяне на тематична поздравителна програма от млади таланти в областта на вокалното и танцовото изкуства.
⇒Представяне знамето на Клуб Русе, изработено по специален проект, както на български, така и на английски език, което бе внесено и предадено на Председателя под звуците на фрагмент от официалния химн на клуба.

За нас - специалистите от Русе беше чест и удоволствие да бъдем домакини на това събитие!

КЪМ ГАЛЕРИЯТА!!!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама