Юнска среща на Клуба на специалистите по БЗР - Пловдив

последно актуализиранa на 29.06.2015

На 25 юни се проведе поредната юнска среща на Клуб БЗР-Пловдив.
Като начало на срещата бяха обсъдени публикуваните в брой 46 на Държавен вестник променени наредби и изискващата определени действия нова Наредба № РД-07-4 от 15 юни 2015 г. за подобряване на условията на труд на бременни работнички и на работнички родилки или кърмачки.
С голям интерес беше изслушана лекцията на Стоян Бишуров, съпроводена с подходяща презентация и видовете лични защитни средства за работа на височина.
Инж. Лучия Карагьозова и Калина Стойкова под влияние на емоциите от пътуващия семинар, споделиха пред колегите видяното и наученото от пътуването до Разград, Русе и Румъния. Срещата беше много приятна, защото към групата от Пловдив, се присъединиха и колеги от клубовете Бургас, Враца, Плевен , Велико Търново, Шумен, а също така и поради факта, че домакините от Разград и Русе направиха тази срещата незабравима.
Най-голямата изненада на срещата, подхвърленото на шега, че всеки път след лекциите ще се организира "Черешката на тортата", някои го приеха съвсем отговорно. Така се появиха прекрасния родопски клин и вкусни розички, направени от Лучия Карагьозова и Катя Тонова. Отсъстващите може само да съжаляват, защото на всички беше двойно по-вкусно.

КЪМ ГАЛЕРИЯТА!!!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама