Втора септемврийска среща на Клуба на специалиста по БЗР - Русе

последно актуализиранa на 17.09.2015

На 16.09.2015 г. се проведе втората за месец септември среща на Клуба на специалиста по БЗР в гр. Русе.
Повод на срещата беше официалното откриване на новата база на фирма "Бултекс 99" ЕООД - водещ производител на работно облекло, внос и търговия с ЛПС за България.
Г-н Стефан Башев - Управител на "Бултекс 99" ЕООД, г-н Пламен Стоилов - кмет на Русе и г-н Свилен Боянов - регионален мениджър за град Русе прерязаха лентата в присъствието на специални гости от страната и представители на бизнеса в града и областта.
Беше отслужен и тържествен водосвет.
Гостите бяха разведени из помещенията и шоурума, изградени по най-високи стандарти за качество и безопасност.
Специалистите по БЗР от Клуб Русе благодарят за честта и възможността, която им е оказана от домакините - предоставящи им специална зала за провеждане на редовните месечни срещи на членовете на Клуба.
Голям интерес сред присъстващите гости предизвикаха снимките от историята на клуба, както и знамето, които бяха поставени на почитно място в новата зала на сградата.
По време на официалния коктейл, членовете на Клуба имаха възможност да споделят мнения и впечатления и с хората, заемащи ръководни позиции във Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", официални гости на мероприятието, а именно г-н Люпчо Кочовски - Управител на ФЦБЗР, г-н Владимир Глухов - П-л на УС на ФЦБЗР, а също така и с координаторите на Клубовете на специалистите по БЗР от цялата страна.
Клубът на специалистите по безопасност и здраве при работа в град Русе благодари за доверието и подкрепата, оказвана му от екипа на "Бултекс 99", като им пожелава най-вече здраве, късмет и много успехи!

Към галерията!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама