Европейска седмица по безопасност и здраве при работа 2015 г. - Среща в град Русе

последно актуализиранa на 21.10.2015

Като част от мероприятията провеждани по повод Европейската седмица по БЗР, на 21-ви октомври 2015 г. в град Русе се състоя среща на "Клуба на специалиста по БЗР", на която гостуваха и членове от Клуба във Велико Търново.
Официално участие в мероприятието взе и г-н Люпчо Кочовски - Управител на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", който запозна присъстващите БЗР специалисти с мероприятията, провеждани в рамките на Европейската седмица и ролята на Фондацията в тях. Той бе подготвил и специална презентация за провелата се през месец май тази година "Международна конференция по БЗР" - Обзор, 2015, чиито организатор бе именно Фондация "Център за БЗР".
Присъстващите специалисти, гости и експерти от сферата на безопасността и здравето при работа имаха възможност да се запознаят и с особеностите на темата за "Безопасността при ръчна работа с тежести", с лектор британския експерт г-н Дейвид Хейлер.
По време на срещата бяха дискутирани различни организационни и актуални въпроси, като възможност за мнение имаха и присъстващите гости.
Не на последно място бяха и поздравленията отправени към координатора на Клуба в Русе - г-н Свилен Боянов, по повод връчената му от Фондацията почетна грамота и приз "Най-инициативен координатор"!

Към галерията!    
                                 

 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама