Ноемврийска среща на Клуба на специалиста по БЗР - София

последно актуализиранa на 05.11.2015

 На 05.11.2015 г. от 17:00 ч. в централата на Български Червен кръст се проведе ноемврийската среща на Клуба на специалиста по БЗР - гр. София. Срещата започна с представяне на историята и създаването на организацията с разкриване на интересни факти от развитието на най-голямата неправителствена организация в световен мащаб.
След интригуващата лекция на г-н Слави Пачалов, г-жа Генка Гавраилова, представител на "Кока Кола Хеленик къмпани" изнесе и презентация на тема "Безопасна работа с повдигателни съоръжения" в съответствие с Наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на повдигателни съоръжения изм. и доп. в ДВ бр. 88 от 24.10.2014 г.. Лекцията завърши с няколко видеоклипа, които онагледиха казаното по време на презентацията.
Срещата на Клуба приключи с обсъждане на останалите теми, заложени в дневния ред. Колегите, посетили Международната конференция за регионално сътрудничество "OSH BON ТON" в гр. Охрид, Македония, разказаха за добрите си впечатления, както от Конференцията така и от забележителностите на нашата съседка.

Към галерията! 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама