Посещение на Профилакториума на

последно актуализиранa на 30.11.2015

  На 27-ми Ноември 2015 г. група от БЗР специалисти, членове на Пловдивския клуб на специалиста по БЗР, по покана на ръководството на Пловдивското предприятие "КЦМ" АД посети специализирания профилакториум, учреден към него и разположен в местността "Копривките" (хижа Здравец).
В БПО "Копривките" са инвестирани 2,5 млн. лв, като капацитетът на профилакториума е по 40 души на смяна. Базата разполага и със собствен СПА център – парна баня, джакузи, сауна.
Официални гости на мероприятието бяха г-жа Румяна Михайлова - Изп. директор на ИА "Главна инспекция по труда" към МТСП, гр. София, инж. Атанас Чернаев - Директор на дирекция "Инспекция по труда" – гр. Пловдив, г-н Люпчо Кочовски - Управител на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа", г-н Владимир Глухов - Председател на ФЦБЗР и г-жа Благовеста Карова - Главен координатор на Фондацията и почетен член на Клуб Пловдив.
Част от посещението включваше разглеждане на профилакториума, както и споделяне на техники за преодоляване на стреса - представени от д-р Даринка Кръстева - ръководител на СТМ към "КСМ" АД.
В края на мероприятието бе отпразнувана и коледната среща на Клуб Пловдив. Колегите от Клуба бяха подготвили много изненади и забавления, включително конкурс за "Най-добра домашно приготвена напитка", "Черешката на тортата", "Сръчни ръце" и "Най-добре приготвена домашно печиво", като участниците в тях получиха специални награди.

Приложено Ви изпращаме и презентацията на д-р Кръстева, която можете да изтеглите от ТУК!

Към галерията!!!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама