КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА - "Деца, помагат на деца"

последно актуализиранa на 03.12.2015

Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" има честта и удоволствието да обяви конкурса за детска рисунка "Деца помагат на деца". Целта на конкурса е стимулиране и насърчаване на малчуганите да помагат на други деца, намиращи се в неравностойно положение.

Излъчените за най-добри рисунки ще участват в търг, който ще се състои по време на церемонията по връчване на наградите в конкурса "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г..

Набраните средства ще бъдат дарени на Помощно училище за деца със специални грижи "Стефан Караджа”- гр. Пловдив и ще бъдат изразходвани за направата на нов покрив на училището.
Линк към сайта на училището.
Напомняме Ви, че покривът на Помощно училище "Стефан Караджа" - гр. Пловдив изгоря след пожар на 22.08.2015 г., като почти неизползваем остана и вторият етаж на сградата. Предоставяме Ви линк към новината, придружена от няколко снимки.

Условия за участие в конкурса:
- Темата на рисунките трябва да бъде: "Безопасност и здраве при работа", а по възможност "Нейонизиращи лъчения" (или обяснено по по-близък за децата начин, това е вредата от използването на микровълнови печки, рутери, сателитни чинии и мобилни телефони - изобразени през погледа на детското въображение);
- Форматът на очакваните рисунки да бъде A4 и/или Б4;
- Рисунките трябва да бъдат цветни;
- Едно дете може да участва с неограничен брой рисунки;
- В конкурса могат да участват деца до 18-годишна възраст;
- На гърба на рисунката трябва да се съдържа информация за трите имена, години, училище или детска градина на участника.

Всяко дете, чиято рисунка бъде предоставена за търга, ще получи информация относно размера на набраните с негова помощ средства и какъв е неговия личен принос за подпомагане изграждането на новия покрив на Помощното училище в гр. Пловдив.

Крайният срок за изпращане на рисунките е 15.01.2016 г. - (важи датата на пощенското клеймо).

Адресите, на които очакваме Вашите рисунки са:

гр. София, 1113
Пощенска станция № 13 - “Плиска”
Пощенска кутия № 14
Фондация "Център за БЗР"
Конкурс "Деца помагат на деца"
и 
гр. Пловдив, 4000
бул. "Васил Априлов" № 31
Фондация "Център за БЗР"
Конкурс "Деца помагат на деца"

Рисунките могат да бъдат оставяни и на място по Клубовете на специалиста по БЗР в страната при предварителна уговорка с Координаторите, чиито данни за кореспонденция бихте могли да намерите в секцията "Контакти" на нашия сайт: fcbzr.org.

За повече информация:
Е-mail: office_sofia@fcbzr.org
Телефон: 02/ 904 66 39
Мобилен: 0888 601 009

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама