Януарска среща на Клуб Пловдив

последно актуализиранa на 15.01.2016

На 14-ти януари се състоя първата за 2016 г. среща на членовете на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив.
На нея бе представен годишен отчет за дейността на Клуба за отминалата 2015 г.
Част от дневния ред на срещата включваше гласуване и приемане на нов инициативен комитет, като предложените членове бяха приети с единодушие.
Обсъдени бяха и детайли относно организацията на предстоящия 18-ти Рожден ден на Клуба, който ще бъде отпразнуван на 29.01.2015 г. в р-т "Мегдана" - гр. Пловдив. 
По време на мероприятието бяха представени и предстоящите обучения, организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" за 2016 г.. Също така бе напомнено за наближаващия краен срок за подаване на документация за участие в конкурса "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г., отново организиран от ФЦБЗР и провеждан с любезното съдействие на ИА "Главна инспекция по труда".
По време на срещата бяха поздравени и рождениците между членовете на Клуба, родени през месец януари.
Присъстващите имаха възможността да се запознаят и с онлайн анкетата, изготвена и публикувана от Фондацията, чиито резултати ще бъдат обсъдени на специална кръгла маса, по въпросите за ЗБУТ, която ще се проведе на 26.02.2016 г. в град София.
Ръководството на Клуба напомня на своите членове, че и през февруарската им среща ще се събират таксите за членски внос.

Клубът на специалиста по БЗР в град Пловдив, пожелава на всички свои членове, колеги и приятели една спорна и безаварийна 2016 година!!!

ЛИНК към отчета на Клуб Пловдив за 2015 г.

КЪМ ГАЛЕРИЯТА!

 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама