Мартенска среща на Клуб Пловдив - 2016 г.

последно актуализиранa на 31.03.2016

На 30-ти март 2016 се проведе срещата на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив. Организирано бе посещение на предприятието "Филкаб" АД – Пловдив, участник в тазгодишното издание на конкурса "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г.
Въпреки голямата конкуренция, Филкаб се пребори и спечели почетното второ място като средно по размер предприятие в категория предприятия по КИД - 2008, Група 2.
След встъпителните думи, с които Ръководството на фирмата посрещна своите гости беше разгледана механизираната складовата база. В халето са осигурени всички изискващи се по нормативни документи условия на труд като микроклимат, осветеност, облекчаване на ръчния труд и др.
Изключително се залага на добрата квалификация, правоспособност и периодично опресняване на знанията на работниците, чрез провежданите обучения и информиране на работниците за рисковете на работните места. Помислено е и за възстановяване на работоспособността на работещите. Прекрасно оборудваната за целта зона за рекреация (фитнес зала, тенис зала, зала за практикуване на "Йога" и за народни танци) се използва пълноценно от работниците.
В семинарната зала, г-жа Снежана Делчева (ОБЗР), представи презентация за добрите практики във фирмата по безопасност и здраве при работа.
Програмата включваше възможност за обсъждане на редица организационни въпроси, свързани с дейността на клуба, като бяха връчени и подаръците на родените през месец март. Тези малки маслени картини, истински бижута, ще напомнят дълго време за отношенията в нашето голямо семейство.
И накрая, след изискания коктейл, се проведоха първите уроци по народни танци.

КЪМ ГАЛЕРИЯТА!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама