БЗР обучение Златоград - 2016 (24-26.03.2016)

последно актуализиранa на 29.03.2016

В периода от 24-ти до 26-ти март 2016 г. бе проведено второто обучение по безопасност и здраве при работа, участници в което бяха представители на Клубовете на специалистите по БЗР от градовете - Благоевград, Враца и частично от Пловдив.
Домакин на мероприятието отново бе Ареален комплекс Златоград, в който гостуващите му БЗР специалисти имаха възможност да се докоснат до традициионно-българските обичаи.
Посещавайки красивия град Златоград, човек сякаш се връща назад във времето.... навсякъде цари спокойствие и разхождайки се из малките калдаръмени улички на стария град със малките сгушени работилнички, в които местните все още практикуват типично български занаяти, човек се откъсва от иначе така забързаното и изпълнено с напрежение градско ежедневие.
Попаднали в тази вълшебна атмосфера, участниците в обучението не усетиха умората на иначе дългата и натоварена учебна програма. Увлечени от интересните теми и лекции, часове отлетяха и времето на престоя им отмина незабелязано.
И този път темите в обучението бяха представени по един изключително професионален и лесноразбираем начин, надграждащ досегашните знания на участниците, позволявайки им да пренесат научената информация и в практиката си.
Лектори на обучението бяха:
- инж. Александър Борисов – ИА "Главна инспекция по труда", МТСП
- г-жа Благовеста Карова – Фондация "Център за БЗР"
- г-н Владимир Глухов – Фондация "Център за БЗР"
- доц. д-р инж. Петър Петров – Технически университет – Габрово
- д-р Светла Савчева – Психолог
- г-жа Кремена Райкова – Експерт международни програми и проекти – "Фърст Консултинг" ЕООД
- г-жа Велислава Ивановска – Експерт PR и връзки с обществеността – "Фърст Консултинг" ЕООД

По време на тридневния престой на участниците, Клубът на специалиста по БЗР от град Враца отбеляза и своя Четвърти рожден ден, по повод което Фондацията поздрави всички членове на организацията, пожелавайки им една ползотворна, позитивна и безаварийна работна година!

До нови срещи!
 


КЪМ ГАЛЕРИЯТА!

Отзиви на участници в обучението:

Благодарим за предоставената възможност за участие в организираното от Вас обучение в гр Златоград.
Впечатлени сме от личната всеотдайност и отговорност, както при организирането и предварителната подготовка, така и на самото обучение.
Специални благодарности на лекторите г-жа Благовеста Карова, доц. д-р Петър Петров, д-р Светла Савчева, г-жа Кремена Райкова, г-жа Велислава Ивановска, г-н Владимир Глухов за полезните дискусии и теми.
С изключителна компетентност и висок професионализъм беше подготвена програмата за обучение.
С ограниченото време, с което разполагахме, бяха подбрани най- полезните теми, съобразени с работата на специалиста по БЗР. В обучението бяха умело съчетани тълкуване на нормативните документи с конкретни казуси и примери за „добра практика”.
Благодарности на ФОНДАЦИЯ "ЦЕНТЪР ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА" за гостоприемството и невероятната атмосфера.
И не на последно място благодарим за гостоприемството в хотелски комплекс гр. Златоград!

г-жа Галя Кръстева - Клуб на специалиста по БЗР - Враца

***
От името на участниците от клуб по БЗР гр. Благоевград в проведения семинар в гр. Златоград желаем да изкажем благодарността си на Фондация ЦБЗР за перфектната организация по провеждането му. Изказваме благодарност и на лекторите за интересните и полезни теми. Семинарът беше ползотворен и изпълнен с много настроение въпреки мрачното време.
Благодарим и с нетърпение ще очакваме следващата покана.

Поздрави! Клуб БЗР Благоевград


***

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама