БЗР обучение Златоград - 2016 (07-09.04.2016)

последно актуализиранa на 11.04.2016

В периода от 7-ми до 9-ти април 2016 г. успешно премина и поредното БЗР обучение, провеждано в град Златоград. Уникалната възможност да се включат в него имаха членовете на клубовете на специалиста по БЗР от Плевен, Русе и Велико Търново.
И този път темите, представени по време на обучението бяха изключително натоварени, но въпреки това участниците ентусиазирано участваха в дискусиите и задаваха различни въпроси, свързани с естеството на тяхната работа. Възможността да почерпят опит лично от доказали се в практиката експерти, сред които представителите на ИА "Главна инспекция по труда", специалистите от Фондация ЦБЗР, психоложката д-р Савчева и заместник-ректорът на Техническия университет в Габрово, предизвикваше изключителен интерес у участниците, които се опитваха да извлекат максимална полза от тази уникална възможност.
Освен голямата практическа насоченост на материалите, презентирани по време на обучението, част от презентацията на д-р Савчева, включваше различни практически игри, принуждаващи участниците да мислят по нестандартен начин, но резултатите от които определено разведриха аудиторията от БЗР специалисти. За част от тези занимания участниците бяха разделени на отбори, всеки от който трябваше да намери решение на логическа задача. Изправяйки се един срещу друг, участниците трябваше да упражняват своите междуличностни отношения, като за целта само жестикулирайки те трябваше да изобразят различни думи, ситуации или образи. Само можете да се досетите, в какви комични ситуации, изпаднаха колегите, но всичко това само допринесе за повишаване нивото на ентусиазъм и настроение сред участниците.
Специалната изненада на организаторите, предварително подготвена от тях, бе и посещението на новооткрития комплекс в местността Ягнево, където гостите имаха възможност да се насладят на единсtвеното по рода си светлинно шоу.
Ръководството на Фондация "Център за БЗР" благодари на всички БЗР специалисти, взели участие в организираното от нея обучение за професионалното отношение и активно участие в мероприятието!


Към галерията!


 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама