Обучение на тема: "Координатор на строителен обект"

последно актуализиранa на 14.04.2016

Съгласно годишния календар с планирани мероприятия на Фондацията, на 13-ти април в град София се проведе поредното БЗР обучение на тема: "Координатор на строителен обект".
Любезен домакин на мероприятието отново бе модерният Конферентен център "Тракия".
Лектор по темата бе инж. Румен Шолев експерт ЗБУТ в "Райкомерс Конструкшън" ЕАД и своевременно заемащ председателското място в Клуба на специалиста по БЗР гр. София.
По време на обучението подробно бяха разгледани ключови въпроси, най-важни сред които бяха задълженията и отговорностите на координатора, по време на отделните етапи по инвестиционното проектиране, изпълнението на строежа и изготвяне плана по безопасност и здраве при работа.
Сред участниците в обучението фигурираха, както членове на клубовете от страната, така и техни колеги, представители на предприятията, в които работят.
В резултат на успешно преминатото обучение всеки от присъстващите БЗР специалисти получи и своето персонално удостоверение.
С цел подобряване нивото на организираните от Фондацията обучения, всеки от участниците в тях попълва анонимна анкета.
Благодарим за отделеното време на всички колеги, които споделиха своето мнение и препоръки, както и за добрите отзиви, получени в края на обученията. Вашето мнение е наистина важно за нас!

Към галерията!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама