5 години Клуб на специалиста по БЗР - град София!!!

последно актуализиранa на 15.04.2016

Какво би могъл да направи човек за пет години? Да се ожени, да стане семеен, да има дете – или пък да се дипломира, да създаде свой бизнес и развие партньорства.
Пет години е дълъг и труден период, ако едва сега започваме своите стъпки по пътя напред, но едновременно с това достатъчен, за да бъде съградено и развито нещо цялостно, изящно и съдържателно.
Именно този процес на изграждане, израстване и утвърждаване преминаха членовете на Клуба на специалиста по БЗР гр. София, които отбелязаха своя пети рожден ден.
Събитието по случай празника се състоя в ресторант "Пета база" гр. София на 14.04.2016 г.
За да изкажат своите поздравления и благопожелания, официални гости на празненството бяха г-н Люпчо Кочовски – Управител на ФЦБЗР, г-н Владимир Глухов – Председател на УС на ФЦБЗР и г-жа Благовеста Карова – Главен координатор на ФЦБЗР и почетен член на УС на Клуб БЗР Пловдив. Бе прочетен и поздравителен адрес от името на г-жа Румяна Михайлова – Изпълнителен директор на ИА "Главна инспекция по труда", която изрази своите очаквания за поддържане на ползотворното сътрудничество между Инспекцията и Клуба.
Като признание за труда, последователността и упоритостта си, членовете на Клуба получиха персонални подаръци от името на Фондация "Център за БЗР", които едновременно да им напомнят за този прекрасен ден и да затвърждават намеренията на Фондация "Център за БЗР" за подкрепа и подпомагане на всеки един от тях.
Тържеството, разбира се, бе допълнено от няколко различни увеселителни и забавни игри, в които представителите на Клуба взеха активно участие.
По предварително гласувано предложение, на лотариен принцип, из между всички членове на клуба, бе изтеглен и късметлията, който ще има възможността да посети Международната конференция M&S. Тя ще се проведе през месец юни тази година в Р Сърбия, като разходите за неговото участие ще бъде поета от фонда на софийската организация.
И така честта да определи късметлията се падна на г-жа Благовеста Карова, а късметлийската награда се падна на г-жа Ива Харизанова от фирма "София мед" АД.
Използваме възможността още веднъж да поздравим колегите от Клуб БЗР София, по случай петгодишнината от създаването на организацията! Пожелаваме им да продължават да поддържат високото си ниво на професионализъм и целеустременост, както и позитивния приятелски дух на членуващите в него БЗР специалисти!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама