Първата „Награда за иновационни практики в областта на психологията на здравето при работа на името на Eusebio Rial González“ се присъжда на Карина Нилсен

последно актуализиранa на 19.04.2016

Европейската академия по психология на здравето при работа (ЕАОНР) и EU-OSHA имат честта да присъдят на професор Карина Нилсен наградата за иновационни практики в областта на психологията на здравето при работа на името на Eusebio Rial González. Наградата бе обявена на конференцията на EAOHP в Атина миналата седмица, на която професор Нилсен представи своята работа като основен оратор.

Карина Нилсен има отлични резултати от изследвания, насочени към защита на здравето на работещите чрез организационни мерки с широко участие на последните. Нейната работа е помогнала на много работни места да създадат здравословна психосоциална работна среда. EU-OSHA поздравява професор Карина Нилсен!

EAOHP

Професор Карина Нилсен

Посетете кампанията за 2014 - 2015 г. „Здравословни работни места — управлявай стреса!“ и намерете ресурси за управление на психосоциалните рискове на работното място.

Източник на материала: EU OSHA

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама