БЗР обучение Златоград - 2016 (21-23.04.2016) - Клуб на специалиста по БЗР - София

последно актуализиранa на 25.04.2016

В края на месец април успешно премина и поредното БЗР обучение, организирано от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" в град Златоград. Участници в него бяха членовете на Клуба на специалиста по БЗР от град София и региона.
Освен предварително планираните теми, организаторите бяха подготвили специална изненада за присъстващите специалисти по БЗР, а именно участието на експерта Cristina Fasca, официален представител на UNIVET - Optical tehnologies, Италия. 
Г-жа Fasca запозна БЗР специалистите с най-новите иновации в света на защитата на очите, като им осигури и уникалната възможност да получат лична консултация по важни за тях въпроси и казуси, свързани с естеството на работата им.
Изключително натоварената и разнообразна програма на обучението включаше и презентациите на инж. Екатерина Асенова - експерт от ИА "Главна инспекция по труда", г-жа Благовета Карова - Фондация ЦБЗР, доц. д-р Петър Петров - ТУ Габрово, д-р Светла Савчева - психолог и експертите от "Фърст Консултинг" - г-жа Райкова и г-жа Ивановска. 

Благодарим на всички участници за отделеното време и големия ентусиазъм, с който участваха в дискусиите!

КЪМ ГАЛЕРИЯТА!!! 
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама