БЗР обучение Златоград - 2016 (12-14.05.2016)

последно актуализиранa на 16.05.2016

От 12-ти до 14-ти май 2016 г. в град Златоград се проведе петото от поредицата БЗР обучения, организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа". Участници в него бяха членове на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа" от град Пловдив.
Програмата на мероприятието обхващаше разнообразни теми и области, проблеми и казуси, свързани с естеството на работа на участниците, а също така и много примери за добри практики. Лектори на обучението бяха:
- г-жа Благовеста Карова - БЗР експерт с дългогодишен опит в областта на ЗБУТ;
- д-р Светла Савчева - психолог, представящ актуалната тема за най-важните моменти и особености в междуличностната комуникация;
- доц. д-р инж. Петър Петров - експерт по електробезопасност от ТУ Габрово, който презентира видовете производствено осветление.
- г-жа Кремена Райкова и г-жа Велислава Ивановска - експерти по Европейски програми и проекти.
- г-жа Невена Каймакамова - юристконсулт към Дирекция "Инспекция по труда" - Пловдив;
- инж. Атанас Чернаев - директор Дирекция "Инспекция по труда" - Пловдив;
Специален гост-лектор на обучението беше и г-жа Юля Зарудунская от Беларус, която представи най-новата серия от кремове за защита на кожата, придружена с атрактивна демонстрация за преимуществата, които различните продукти от серията предлагат.
И ето, че и този път времето за обучението премина неусетно, като участниците в него ще имат възможността да пренесат наученото в своята работа.
И този път отправяме специални благодарности към всички участници и лектори в семинар-обучението!
Благодарим Ви за вниманието, отделеното време и се надяваме, че със споделения опит и знания сме допринесли за осигуряването на едни по-безопасни работни места в страната!

КЪМ ГАЛЕРИЯТА!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама