БЗР обучение Златоград - 2016 (02-04.06.2016)

последно актуализиранa на 06.06.2016

От 2-ри до 4-ти юни, в град Златоград се проведе последното от традиционните БЗР обучения, свързани с Наредба РД - 07-2 и правилата за безопасност и здраве при работа.
Участници в обучението бяха членове на клубовете на специалиста по БЗР от градовете - Шумен, Разград и Варна, като и този път лекторите по отделните теми представиха материала по професионален и леснодостъпен метод, позволявайки той да бъде усвоен от аудиторията.
Освен предварително подготвената учебна програма, организаторите отново имаха специална изненада, а именно участие на холандския експерт от областта на защитата на долни крайници, г-н Йос Витсма - представител на международно известната марка защитни ботуши "Дънлоп".
Както и на изминалите пет обучения, участващите БЗР специалисти имаха възможността да се запознаят с водещи теми от областта на безопасните и здравословни условия на труд, представени лично от инж. Панайот Панайотов - официален представител на ИА "Главна инспекция по труда" - град София.
Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" отправя своята благодарност към всички лектори и БЗР специалисти, взели участие в организираните от нея обучения, проведени в град Златоград през 2016 г.

Към ГАЛЕРИЯТА!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама