Директор на публичната служба във Великобритания ще бъде новият Главен изпълнителен директор на IOSH

последно актуализиранa на 15.07.2016

Бев Месинджър - старши директор „Бизнес подобряване“ при регулатора Ofwat (Ofwat е органът, който отговаря за икономическото регулиране на приватизираното дружество ВиК в Англия и Уелс) и сътрудник на CIPD, ще поеме новата си позиция през октомври с впечатляващ опит в организационна трансформация и културните промени в националната и местна власт.

Бившият Главен изпълнителен директор на Градския съвет на Ковънтри бе избран сред огромно количество от кандидати, като демонстрира значителен финансов и управленски опит и корпоративно ръководство, съобщи още IOSH.

Една от първите задачи на г-жа Месинджър ще бъде да доведе до приемане нова петгодишна стратегия. Г-жа Месинджър от своя страна заяви:

„Бидейки управлявала здравето и безопасността на различни работни места, знам от първа ръка как IOSH и нейните членове довеждат до промяна в благосъстоянието на хората по време на работа.

Радвам се, че се присъединявам към екипа на IOSH и с нетърпение очаквам да работим с персонала и членовете ни по следващата петгодишна стратегия, както и по постигането на целта за по-здравословни работни места за всеки, всеки ден!“


Новият Главен изпълнителен директор ще поеме поста си на 3 октомври 2016 г., наследявайки временния главен изпълнителен директор - Сирил Барат.


Източник на материала: IOSH
 
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама