XII Световна конференция за превенция на нараняванията и подобряване на безопасността при работа

последно актуализиранa на 20.09.2016

Организирано от Финландския национален институт за здравеопазване и социални грижи (THL) и спонсориран от Световната здравна организация (СЗО), това събитие обединява водещи изследователи в света, лекари, политици и адвокати, представители на областта на превенцията на контузиите и безопасността при работа.
В периода от 18-ти до 21-ви септември в Тампере (Финландия) бяха представени повече от 400 презентации за насърчаване на безопасността. Част от богата програма, която включва теми като безопасността при застаряването на работниците, трудова безопасност, безопасност в транспортната сфера, пожарна безопасност, безопасността при спортни и физически упражнения, БЗР и устойчиво развитие в селскостопанството и още много други.
Презентацията представена от д-р Криста Седлатчек, директор на EU-OSHA, представи "Поглед напред към бъдещите форми на работа: В очакване на нови и възникващи рискове", илюстрирайки как стратегическата рамка за БЗР на ЕС има за цел да се предвидят потенциалните отрицателни ефекти на новите технологии върху здравето и безопасността на работниците.

Прочетете повече в програмата на конференцията безопасност 2016.

Източник на материала - EU OSHA 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама