Награди за добра практика за насърчаване на управлението на възрастта по време на работа

последно актуализиранa на 23.03.2017

Идеята на наградите за добра практика за здравословни работни места са съсредоточени върху фирми и организации, които са ангажирани с помощта на ефективни методи за насърчаване на устойчивата работа.

Партньорът на кампанията SAP получава наградата за инициативата "Запази своето здраве", осигуряваща възможността на служители от всички възрасти да предприемат действия за тяхното здраве.

В допълнение, партньорът на кампанията Toyota бе наградена за използването на физиотерапевтична програма, целяща превенция на разтеженията по време на работа и да осигураваща измерима промяна през партньорски фирми.

Наградите бяха връчени от Marianne Thyssen, европейски комисар по заетостта, социалните въпроси, умения и мобилността на работната сила.

На 26-ти април на специална пресконференция, организирана съвместно с малтийското председателството на Съвета на ЕС ще бъдат обявени и победителите в останалите категории за награди добра практика за здравословни работни места (малки и големи национални организации).

В края на месец април ще бъде издадена и специална книжка, в която ще бъдат описани примери за отличените с похвалиха примери.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама