Майска среща на Клуб БЗР Пловдив - Посещение на "Идеалфешън" ООД, гр. Джебел

последно актуализиранa на 29.05.2017

На 26-ти май членове на Клубовете на специалиста по БЗР от градовете Пловдив и Кърджали, представители на Фондация ЦБЗР и официални гости от ОД ИТ - Пловдив, посетиха предприятието "Идеалфешън" ООД – гр. Джебел Същото бе участник в конкурса Годишни национални награди по БЗР за 2016 г. - класирал се на 2-ро място в категория Средни предприятия, Група 2 и готов да сподели своите постижения и опит с всички нас.

Присъстващите гости и БЗР специалисти бяха силно впечатлени от топлото посрещане на домакините и най-вече от направените от Ръководството подобрения за повишаване безопасността и условията на труд на работещите във фирмата.

"Идеалфешън" ООД – гр. Джебел стартира своята дейност през далечната 2001 година. От тогава до настоящия момент фирмата не спира да се развива и разширява своята дейност. През 2014 г. чрез реализацията на проект по Енергийна ефективност са извършени редица подобрения на условията на труд. За привеждане на изкуственото осветление в съответствие с хигиенните норми са подменени осветителните тела, е монтирана нова вентилационна инсталация и соларна система за топла вода. Изцяло е подменен и машинният парк. Въведени са много социални придобивки за работниците, осигурени са подходящи санитарно-битови помещения, безплатна храна и др.

След приключване на организираното посещение участниците в него имаха възможността в неформална обстановка да продължат разговорите с ръководството на фирмата, а също така да обменят опит и с колеги от Кърджалийския клуб. Официални гости на мероприятието бяха инж. Ангелина Бабунска - Директор ОД ИТ - Кърджали, инж. Атанас Чернаев - Директор ОД ИТ - Пловдив - юрист консулт Невена Каймакамова - Началник отдел "Безопасност на труда и контролна дейност" към ОД ИТ - Пловдив.

Вторият ден от престоя на гостите беше определен за културни мероприятия – посещение на Перперикон и манастирите в околността.

От името на Фондация "Център за БЗР" и Клуб БЗР Пловдив благодарим на любезните домакини за топлото посрещане и споделения опит!
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама