Balkan Road Show 2014 - 03-04 Април - Пловдив

последно актуализиранa на 07.04.2014

На 3-ти и 4-ти Април в Пловдив, България се проведе първото от редица специализирани обучения, част от проекта: "Balkan Road Show" (пътуващи обучения на Балканите), реализиран от IOSH, Македонскaта организация за безопасност и здраве при работа (MOSHA) и Фондация Център за безопасност и здраве при работа (FCBZR).
Както вече знаете броят на участниците за територията на цялата страна беше само 25 човека, а желанието за присъствие голямо.
Тема на обучението беше "Височинна защита" с гостуващ лектор г-н PAUL RAMSDEN - експерт с дългогодишен опит в сферата на безопасност при работа на височина.
Събитието беше открито от г-н Люпчо Кочовски - мениджър на Фокусната точка на EU OSHA за Македония и ръководител на проекта за МОSHA, а веднага след него г-жа Благовеста Карова запозна гостите и присъстващите участници с особеностите на Българското законодателство по темата.
В края на обучението всички участници получиха сертификати за присъствие и положиха изпитен тест върху материала, като след обработване на резултатите от IOSH на успешно издържалите изпита ще бъдат издадени и сертификати за обучение по "Височинна защита".

Снимки от галерията: тук

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама