Поддръжниците на кампанията „Няма време за губене“ показват как се справят с рака на работното място

последно актуализиранa на 04.07.2017

The Crystal, London

Водещи организации, които са се ангажирали с предприемането на мерки за предотвратяване на професионалния рак представиха стратегиите си за управление на карциногенните експозиции по време на събитието за кампания „Няма време за губене“ на IOSH миналата седмица (21 юни) в „The Crystal“ в Лондон.

Събитието „Няма време за губене - 200 организации, работещи заедно за борба с професионалния рак“, бе организирано, за да отбележи факта, че 200 привърженици по света са се присъединили вече към кампанията, от които 100 са дали обещание да предотвратят раковите заболявания чрез разработването и прилагането на нови стратегии.

Част от кампанията на IOSH не отдавна стана и Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“. Припомняме Ви, че началото на кампанията в България бе маркирано със събитие на 22.11.2016 г. в гр. София, като гост-лектор бе г-н Малкълм Макинтайър – Председател на работната група на новоприсъединените страни към ЕС на IOSH. Малко по-късно, в периода март-април, бе организирано и Road Show, което премина през 13-те Клуба на специалиста по БЗР в страната, а именно в Разград, Шумен, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Враца, Плевен, Кърджали, Благоевград, Пловдив и София. Лектор по време на пътуващите лекции бе инж. Румен Шолев, към когото още веднъж Фондация ЦБЗР изразява своите благодарности.

Източник на материала: IOSH

 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама