Преобразяване на здравето и безопасността в целия свят – годишна конференция на IOSH

последно актуализиранa на 07.07.2017


Шансът да вземете нови идеи и да се свържете с други професионалисти прави годишната конференция на Институцията по безопасност и здраве при работа (IOSH) "събитие, което не трябва да пропускате".

Конференцията, чиято тема е: "Преобразяване на здравето и безопасността в целия свят", е насочена към хора от различни среди, а не само професионалисти в областта на здравеопазването и безопасността.

Лорънс Уотърман, управляващ партньор в Парк Здраве и безопасност и бивш президент на IOSH, каза:

"Срещате се със стари приятели и чувате такива стимулиращи идеи, които пренасяте на своето работно място. По мое мнение конференцията на IOSH не трябва да се пропуска."

Джон Хъкстепп, директор на "Blank Canvas", заяви:

"Първо, става въпрос за възможността да се научиш. На второ място, става дума за възможност да се свържете с други хора с различен опит от различни отрасли. Трето - глобалната тема. Има толкова много неща, които се случват по света в момента, като всички те ще повлияят на безопасността. Сега е точно моментът, в който специалистите по безопасност да се обединяват върху тази тема."

Конференцията IOSH 2017 ще се проведе в Международния конгресен център (МКЦ) в Бирмингам, Великобритания, от 20 до 21 ноември 2017. За първи път IOSH обединява всички аспекти на безопасността във водещата си конференция.

Източник на материала: IOSH
 

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама