Новини

последно актуализирани на  14.10.2021

Имаме удоволствието да обявим началото на дванадесетто издание на традиционния конкурс за добри БЗР практики за България – "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа" за 2021 година.

През изминалите три седмици проведохме две обучения, една среща на Пловдивският клуб и взехме участие в Денят по безопасност организиран от ЕВН.

Заповедта влиза в сила от 20.08.2021 г.

Курсът на обучение е базов и е много подходящ за начинаещи специалисти по БЗР! Подходящ е и за първоначално обучение на членове на КУТ и ГУТ. В програмата са включени много полезни практически занимания.

Миналата седмица проведохме обучение по безопасност и здраве при работа със служители на „Лъки Инвест“ АД, „Лъки Инвест - Говедарника“ ЕООД, „Лъки Инвест - Джурково“ ЕООД и „Лъки Инвест - ЛОФ“ ЕООД гр.Лъки.

Миналата седмица проведохме обучение по безопасност и здраве при работа в ограничени пространства със служители от Биовет АД гр.Пещера. Обучението се проведе на територията на компанията в гр.Пещера на 14/07/2021г.

Тази седмица проведохме първоначално обучение по безопасност и здраве при работа за членове на КУТ и ГУТ на служители от „Готмар“ ЕООД и „Нова Трейд“ ЕООД гр.Съединение.

Вчера 24.06.2021г. порведохме традиционната среща на клуба за месец юни в зала „Марково“ на Конферентен център „Евмолпия“ гр.Пловдив.

В периода 17-19.06.2021 година се проведе, четвъртото и последното за тази година от традиционните годишни обучения, организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

В периода 10-12.06.2021 година се проведе третото от традиционните годишни обучения, организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

Миналата седмица в периода 02-04 юни, проведохме обучение по безопасност и здраве при работа със служители от „Електроразпределение Юг“ ЕАД гр.Пловдив на тема - ЕФЕКТИВНИ ПОДХОДИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ ПРИ РАБОТА. Обучението се проведе в китното селце Бадевци, сгушено в гористият Еленски балкан.

В периода 27-29.05.2021 година се проведе второто от традиционните годишни обучения, организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама