Новини

последно актуализирани на  01.02.2013

Среща на "Клуб на специалиста по БЗР" - град Бургас на 07.02.2013 година от 15 часа.

На 29 януари Клубът на специалистите по БЗР в град Пловдив, отбелязва своя 15-ти Рожден Ден. Тържеството по случай юбилея на клуба ще се състои на 08.02.2013 г. в ресторант "Лайпциг", град Пловдив. Като гости на събитието са поканени министърът на социалната политика Тотю Младенов и директорът на ИА "ГИТ" - Румяна Михайлова, кметът на град Пловдив Иван Тотев, както и представители на Областна дирекция "Инспекция по труда", НОИ и други.

Клубът на специалистите по здравословни и безопасни условия на труд Ви кани да присъствате на предстоящатата месечна сбирка, която ще се проведе на 31.01.2013 г. Лектор по темата ще бъде Катя Филипова.

На 14.12.2012 г. се проведе третото издание на Национални награди по здраве и безопасност при работа 2012” , организирано от Фондация „Център по здраве и безопасност при работа” и "Главна инспекция по труда", и с любезната подкрепа на „Бултекс 99” ЕООД .

Уважаеми колеги, Имаме удоволствието да Ви съобщим, че през 2013 г. „Клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа” към Стопанска камара - гр. Варна, продължава активната си дейност вече 14-та година.

От името на членовете на клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа – Пловдив, благодарим на Фондация “Център за безопасност и здраве при работа” за проведения семинар по БЗР в Ареалния комплекс – Златоград от 3 до 5 май 2012 г.

От 3 до 5 май се проведе семинар по безопасност и здраве при работа,организиран от Фондация “Център по безопасност и здраве при работа” със съдействието на Службата по трудова медицина “ЕСТИЕМ”ООД –Пловдив.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама